Termalni bazen je otvoren 1984. godine na radost mnogih turista koji su od onda posetili Palić i proveli prijatne sate u ovom bazenu. Palićki termalni bazen se snabdeva toplom i lekovitom termalnom vodom iz dve bušotine koje održava Naftna industrija Srbije. Iako je otvoren bazen, zbog tople vode kupači ga vole koristiti i u hladnijim danima, jedino je kritičan put od svlačionice do bazena - isprobano ;-)

Bazen se nalazi neposredno pored muškog (velikog) štranda. Unutar objekta bazena nalaze se tuševi/WC, kabine za presvlačenje. Voda je termalna i lekovita (natrijum-hidrokarbonatno-jodno-sulfidna voda). Temperatura vode iznosi oko 36°C.

Terapijske indikacije: reumatska stanja, postreumatska stanja lokomotornog aparata - rehabilitacija i oporavak; Organizovane aktivnosti: Aerobik na vodi, škola plivanja; relaksaciona masaža, manikir i pedikir. Sezona bazena je od juna do oktobra. Radno vreme termalnog bazena u vreme sezone je svaki dan od 9 do 19 časova. Puna cena ulaznice za odrasle osobe je 200 dinara. Dodatne informacije se mogu dobiti na telefonu 024/602-780.

Termalni bazen
Termalni bazen na Paliću

Sponzori

Najposećenije stranice

Virtuelna šetnja kroz Palić

Virtuelna šetnja kroz Zoološki vrt

Vesti

Partneri

Palić smeštaj Banje Srbije Sokobanja Banja Vrujci Zlatibor Smestaj Vrnjacka Banja Rad za studente u USA

Poslednje vesti

Baby boom u Zooloskom vrtu (2022-05-29)